Hinterland Studios обяви, че The Long Dark ще получи своя

...
Hinterland Studios обяви, че The Long Dark ще получи своя
Коментари Харесай

Анонс на The Long Dark: Tales from the Far Territory

Hinterland Studios разгласи, че The Long Dark ще получи своя първи заплатен сезонен пропуск. Става дума за серия от платени и безвъзмездни допълнения и обновления, които ще се появят в разстояние на 12 месеца с разстояние сред тях от осем до 12 седмици. Стартът на Tales from the Far Territory, както се споделя самобитния сезонен пропуск е на пети идващия месец.

Играещите могат да чакат тук напълно нови зони на картата, като Far Range Branch Line и Transfer Pass, изоставено летище, индустриална мина, голям планински проход и други В допълнение към това ще се прибавят нови геймплей детайли и механики, като Сияещата мъгла в Далечните територии. Тя зарежда въздуха с електростатично електричество, а електрониката стартира да се държи извънредно под нейно влияние. Друга механика ще е безсънието, което може да бъде предизвикано от избрани условия и води след себе си напълно нови опасности. Сред другите допълнения тук ще са нови предписания, нови предмети, животни, фото-режим и разнообразни други характерности.

Придружаващ сървайвъл съставния елемент в The Long Dark, Tales from the Far Territory ще показа за пръв път и Tales, три огромни истории, описващи историята на новата територия. Всички те ще ще показват пред играча разнообразни цели, разкривайки историята на острова Голямата мечка. Те ще се свързват със сюжетната линия на Wintermute, което ще докара и до тяхната кулминационна точка в пета глава.

Тези, които не си закупят експанжъна може да чакат през цялата последваща година безвъзмездни обновления, както за главната игра, по този начин и за сървайвъл съставния елемент. Става дума за модифицирани и актуализирани системи на дивия живот и ресурсите, смяна на точките за старт на играта в Experience режима, следващата част от Hunted и още доста други изненади.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР