Hinterland продължава епизодичния формат на историята си.Заедно със сървайвъл елемента

...
Hinterland продължава епизодичния формат на историята си.Заедно със сървайвъл елемента
Коментари Харесай

Третият епизод на The Long Dark излиза в края на тази година

Hinterland продължава епизодичния формат на историята си.

Заедно със сървайвъл детайла си, The Long Dark дава и история, която следва епизодичен формат. Първите две елементи от Wintermute към този момент се появиха, наред е да се появи и третата от плануваните пет елементи.

Третият епизод, излизащ през декември, ще наблюдава лекар Астрид Грийнууд, осигурявайки ни друга вероятност на събитията, случили се в предходните две елементи. „Ще се срещнете с нови оживели, ще получите опцията да изследвате нови зони и да разберете повече за събитията, случили се преди и след събитието, познато като Първия пламък, което погълна острова Грейт Беър – а евентуално и останалия свят – в дългия мрак“, пишат от Hinterland.

Освен третият епизод, студиото разгласява модифицирани REDUX версии на първите два епизода, като в този момент те оферират към този момент по-открита и гъвкава конструкция на задачите. Освен това, ще получите модифициран потребителски интерфейс, ориентиран към разговорите, както и нови „значими“ детайли към историята. Авторите на играта разясняват също по този начин, че когато този епизод дойде в края на годината, вашите сейвове по време на някой от предходните епизоди, ще изчезнат.

Що се отнася до сървайвъл режима, то Hinterland издадоха съществено обновяване за него през юни.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР