Химията между Алекс Гърдева и Виктор Стоянов е повече от

...
Химията между Алекс Гърдева и Виктор Стоянов е повече от
Коментари Харесай

Защо всички участнички мразят Алекс от Ергенът

Химията сред Алекс Гърдева и Виктор Стоянов е повече от видна. На този стадий си проличава, че Виктор несъмнено харесва повече Алекс от всички останали девойки, а това ги озлобява още повече.

Манипулаторката Виктория Капитонова, както всички в нета я дефинираха, съумя да образува необятен фронт против психоложката, само че тя не се предава.

Останала изцяло сама, Алекс показа в Instagram, че девойките в „ Ергенът “ я ненавиждат, тъй като тя не им обръща никакво внимание. Алекс показа, че девойките се били извинили преди старта на шоуто, а тя приела това, само че отказала да ги вижда.

Гърдева е безкомпромисна. Тя амнистия не дава на никого, само че в този случай… май има право да се дистанцира от тях. Дори Благовеста, която изпъкна с плач и нулева обща просвета, е споделяла, че почита Алекс, само че към този момент не са приятелки. „ На това, Блажке, се споделя фурнаджийска лопата “, пишат гневни потребителки във Фейсбук, осъждащи промяната в лагерите.

В нета обаче плъзна различен слух от една фотография на Алекс, на която театралничи с малко детенце. Някои консуматори бързо допуснаха, че 34-годишната психоложка има дете, за което не е споделила на Виктор, отбелязва vbox7. Е, на хубавицата ѝ се наложи да опровергае тази информация и отсече, че към момента не е раждала.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР