Хилядолетният сокол се приземи в петък на Холивуд булевард за

...
Хилядолетният сокол се приземи в петък на Холивуд булевард за
Коментари Харесай

Играй и спечели със "Соло: История от Междузвездни войни"

Хилядолетният сокол " се приземи в петък на " Холивуд бул. " за премиерата на " Соло: История от междузвездни войни ". Вторият от независимите филми на " Дисни " за далечната вселена на Джордж Лукас споделя предисторията на Хан Соло - очарователният звезден бандит, прочут в осъществяването на Харисън Форд.

28-годишният Олдън Еренрайх ще се опита да запълни неговите обувки като младия Соло, който занапред се учи да лети и към момента не се е намерил нито с Чубака, нито с " Хилядолетния сокол ", само че пък към този момент се е забъркал в космически неприятности.

Филмът потегля у нас на 25 май, а " Дневник " и " Форум филм " дават късмет на читателите да завоюват двойни билети за церемония премиерата му на 23-и и други истински награди с новата си киноигра. Всеки понеделник от 14 до 27 май.ще задаваме по един въпрос, обвързван с кино лентата.

Отговорилите вярно до последните минути на неделя, 20 май, ще вземат участие в жребия за две двойни предложения за предпремиерата в София, който ще бъде изтеглен на 21 май. Всички, дали отговор правилно на въпрос в двете седмици на играта, ще попаднат в жребия за предметните награди - флашка, несесер, тетрадка и две тениски от " Междузвездни войни ". А два верни отговора значат и двоен късмет за премия.

Играта е отворена за български жители от територията на страната, навършили 18 години и за присъединяване е нужна регистрация в id.capital.bg. Всички правила и условия за присъединяване вижте тук, новините и вълненията към най-новото заглавие от поредицата (както и подсказки за отговорите) можете да намерите в специфичната метатема на " Дневник ".



Всичко, което би трябвало да знаете за: Соло: История от Междузвездни войни (3)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР