Хиляди вече за поздравили херцогът и херцогинята на Съсекс за

...
Хиляди вече за поздравили херцогът и херцогинята на Съсекс за
Коментари Харесай

Тежка драма в семейството на Меган Маркъл, баща й...

Хиляди към този момент за поздравили херцогът и херцогинята на Съсекс за раждането на първото им дете. На 6-и ай към 6 сутринта Меган Маркъл подари принц Хари със наследник. В сряда стана ясно, че детето носи името Арчи Харисън и бе показано на кралица Елизабет II, написа jenata.blitz.bg.

``
реклама

Хари не стопира да приказва с усмивка какъв брой е горделив със брачната половинка си и е меко казано на седмото небе.

Въпреки цялото това благополучие обаче в кралското семейство назрява доста тежка драма, а в идващите дни и месеци може да се развихри следващ нечовечен скандал поради нея. Естествено в центъра на събитията е Маркъл и нейното американско семейство.

Баща й Томас още веднъж бе като чужд по време на този кралски празник – раждането на осмия престолонаследник.

Бащата на херцогинята на Съсекс не поддържа връзка с нея от към година, откакто тя дефинитивно отхвърли да имат каквато и да е връзка. Причината е, че Томас популяризира измежду медиите фотоси на Маркъл малко преди кралската женитба, които тя не е желала да стигат до публицистите.

Баща й неведнъж дава изявленията и я прикани да му елементарни, да не помни за всички неточности и да му разреши да поддържа връзка с внука си за в бъдеще. Меган обаче резервира безмълвие. Дори сестра й се обърна против нея, като я упрекна, че с държанието си може даже да убие татко им.

За разлика от майката на Меган, която дойде в Лондон повече от седмица преди раждането, с цел да може да е до щерка си през този по този начин значим миг, бащата на Маркъл си бе вкъщи в Мексико и тънеше в незнание.

Все отново Томас поздрави дъщеря си за раждането на първото й даде, осведомят английските медии.

„ Радвам се да чуя, че е майка и детето се усеща добре. Горд сън, че внукът ми е роден в английското кралско семейство и съм уверен, че той ще пораства и почтено ще служи на короната и народа на Англия. Нека Господ благослови това дете, поисквам му здраве и благополучие. Поздравления и за скъпата ми щерка, херцогиня Меган Маркъл и принц Хари. Господ на пази Кралицата ", съобщи Томас.

В същото време той заприказва за страховете си, че няма да има опция да види внука си в близко бъдеще.

Експерт издаде шокираща загадка, обвързвана с кралица Елизабет II и Меган Маркъл

Всички се чуят дали въпреки всичко думите му няма да разтопят сърцето на Меган и дали тя няма да му прати най-малко някоя фотография или видео на дребното бебче, което е и внук на Томас.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` П
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР