Мириам Марголайс и Джими Кар сред актовете, засегнати след разрушаването на бетона, наложи затварянето на театри

...
Хиляди ученици в Англия вече са изправени пред прекъсване в
Коментари Харесай

Хиляди ученици в Англия вече са изправени пред прекъсване в началото на срока тази седмица, след като RAAC беше идентифициран в повече от 100 училища.

Прочетете повече:
Пълен списък на засегнатите от RAAC училища в Англия

Сега няколко места за представления бяха принудени да затворят вратите си в Обединеното кралство в резултат на снежната криза.< /p>

В Нортхемптън Royal & Derngate Theatre беше принуден да затвори врати поне до края на месеца, за да могат да бъдат извършени ремонти, засягащи представления на комици като Джими Кар, Иво Греъм и Шон Walsh, както и операторите Gyles Brandreth и Miriam Margolyes.

Шоутата на Carr и Margolyes също бяха отложени в Кардиф, в St David Hall, която беше затворена след скорошни промени в съветите около RAAC, докато Shrek The Musical's турнето беше принудено да пропусне The Sands Center в Карлайл.

Jimmy Carr Destroys Art: Holocaust благотворителната организация критикува шоуто на Channel 4, предлагащо на публиката шанс да унищожи Хитлер изкуство

Представленията в Core Theatre в Солихъл също са отменени поради затваряне, както и представленията в Forum Theatre в Romiley, в Голям Манчестър.

The Brunton Theatre в Musselburgh, Източен Лотиан, затворен още през март, след като бяха открити „структурни проблеми“ на мястото поради RAAC, но ремонтът все още не е извършен.

Гневът на директора на клипа с псувни на министър

Прочетете още:
Компаниите са обвинени, че се възползват от конкретна криза

Веднъж чудният материал, причиняващ хаос

Националният театър в Лондон заяви, че RAAC присъства в малък брой области зад кулисите, но безопасно ще остават отворени, след като беше решено, че не е необходима коригираща работа.

RAAC причини политически главоболия на правителството, като министърът на образованието Джилиан Кийгън беше обвинен, че отваря „кутията на Пандора“, като определя стандарти за училища и други сектори са принудени да следват.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР