Хиляди собственици на един от последните модели смарт телевизори на

...
Хиляди собственици на един от последните модели смарт телевизори на
Коментари Харесай

Ъпдейт на софтуера направи скъпи Самсунг телевизори неизползваеми

Хиляди притежатели на един от последните модели смарт тв приемници на Самсунг останаха разочаровани след последния софтуерен ъпдейт, който оставил устройствата им за над 1,400 паунда неизползваеми.

За случая споделя английският в. " Гаридън ", към който са се обърнали разочаровани консуматори на марката. Някои от недоволните пък са пращали гневни писма до английския офис на компанията, споделя вестникът.

Самсунг дали обещание да решат казуса, само че към този момент една седмица скъпите смарт тв приемници стоят като празна рамка в домовете на хората.

Софтуерният бъг е единствено измежду скъпите модели на компанията, като по-старите и евтини тв приемници нямат този проблем.

За Самсунг това е единствено един от многото проблеми - през днешния ден стана ясно, че наследникът на цялата софтуерна империя Лий Джей Йонг е наказан на 5 години затвор за корупция.

Преди дни компанията пък показа Galaxy Note 8, който би трябвало да е извинението на компанията за своя избухващ и самозапалващ се смарт телефон Galaxy Note 7 от предходната година - най-грандиозният неуспех на компанията за цялата ѝ история.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР