Хиляди служители на най-големия европейски разработчик на софтуер SAP подписаха

...
Хиляди служители на най-големия европейски разработчик на софтуер SAP подписаха
Коментари Харесай

Нито крачка назад: Как връщането в офиса се превърна в битка

Хиляди чиновници на най-големия европейски разработчик на програмен продукт SAP подписаха писмо, в което декларират, че се усещат " предадени " от " радикалната смяна на курса " на компанията по повод на  условието за завръщане в офиса. Много от тях заплашват да изоставен работа въобще, вместо да се върнат напълно или да вървят на работа три дни в седмицата, както е планувано да се случи от началото на април, оповестява .

Налице е фрапантна смяна в метода от времената на коронавирус пандемията, допускащ забележителна част от чиновниците на SAP да работят от разстояние. Още през 2021 година основният изпълнителен шеф Кристиан Клайн разказва SAP като " място за работа, което е 100 % гъвкаво и се основава на доверие ". Но сходно на доста основни изпълнителни шефове, мнението му се промени, когато динамичността на пазара на труда стартира да се трансформира в интерес на работодателите. На фона на отчетите за мощните доходи на компанията Клайн изрази отчаяние от въздействието на отдалечената работа върху културата на SAP.

" Не имам вяра, че благодарение на платформа за видеоконференции можете да разберете нашата просвета, да се обучавате и развивате и да можете да вършите най-добре работата си ", цитира думите му организация Bloomberg.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР