Хиляди синдикални работници на Starbucks ще напуснат работните си места

...
Хиляди синдикални работници на Starbucks ще напуснат работните си места
Коментари Харесай

Профсъюзните работници на Starbucks планират да напуснат в „Деня на Червената чаша“ тази седмица

Хиляди синдикални служащи на Starbucks ще изоставен работните си места в четвъртък, като еднодневните прекъсвания на работа идват в символ на митинг против позицията на компанията с магазини, които гласоподаваха за образуване, съгласно Starbucks Workers United.

Трудовата акция е планувана за Деня на Червената чаша на Starbucks, годишно събитие, в което кафе колосът раздава празнични чаши за многократна приложимост. Starbucks отхвърли да договаря добросъвестно по отношение на личния състав и други въпроси, които са изключително остри по време на покачвания, съгласно синдиката.

„ Starbucks основава излишно стресиращи условия на работа, като възнамерява покачване след покачване, без да усилва личния състав, “ Неха Кремин, чиновник на Starbucks в Оклахома Сити, сподели в изказване за CBS MoneyWatch. „ Starbucks даде ясно да се разбере, че няма да слушат служащите, тъй че ние се застъпваме за себе си, като стачкуваме. “

доста тъжби против Starbucks, само че липсват пълномощия да глоби компанията по логичен метод. Starbucks поредно отхвърля всевъзможни нарушавания.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР