Хиляди семейства мигранти се подготвят да бъдат изгонени от приюта

...
Хиляди семейства мигранти се подготвят да бъдат изгонени от приюта
Коментари Харесай

Семейства мигранти се подготвят за изгонване от приютите в Ню Йорк, докато Готъм превозва почти 20 000 други търсещи убежище извън града

Хиляди фамилии мигранти се приготвят да бъдат изгонени от приюта си в Ню Йорк идващия месец при ограничаване от 60 дни предписание – до момента в който Голямата ябълка към този момент е превозила близо 20 000 други търсещи леговище другаде.

Около 3500 мигрантски фамилии с деца са били предизвестени, че след първото на годината ще би трябвало да изоставен управлявания от града подслон, където са отседнали, и да изнесат децата и движимостите си в център за банкет в Манхатън, където аплайват още веднъж за ново място, с помощта на директивата на кмета Ерик Адамс от октомври, която изисква от тях да се местят на всеки 60 дни.

„ Истината е, че не знам къде ще отидем “, сподели Бианка Гузман, самотна майка на четири деца от Венецуела, пред The ​​Post в понеделник пред хотел Row, трансфорат в подслон за мигранти, в центъра на Манхатън, където са отседнали тя и децата й.

„ Лошо е да напусна, тъй като времето е толкоз студено “, добави 32-годишната майка за идното си изпъждане, което в началото беше планир...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР