Хиляди поддръжници на бившия президент Жаир Болсонаро се събраха в

...
Хиляди поддръжници на бившия президент Жаир Болсонаро се събраха в
Коментари Харесай

Хиляди подкрепиха бившия президент на Бразилия

Хиляди поддръжници на някогашния президент Жаир Болсонаро се събраха в най-големия бразилски град Сао Пауло, с цел да го защитят от идни правосъдни каузи, които могат да го вкарат в пандиза. Крайнодесният политик съобщи, че търси „ успокояване “ и „ сбогуване с предишното “, приемайки спогодителен звук, в сравнение с когато заемаше президентския пост. Също по този начин отхвърли да е стоял зад опит за прелом в Бразилия.

 
Какво е прелом? Това са танкове по улиците, оръжия, интрига, това е да привлечете политическата класа и бизнеса на своя страна. Нищо от това не се случи в Бразилия. Освен това за какво не престават да ме упрекват в прелом?
Жаир Болсонаро – някогашен президент на Бразилия 

Полицията проверява дали Болсонаро е подбудил несполучлив прелом след загубата на изборите през 2022 година Той твърди, че няма нищо общо с нападенията против здания на държавното управление и Върховния съд на 8 януари 2023 г, подхванати от негови поддръжници. Болсонаро желае десетките хора, лежащи в пандизите за тези произшествия, да бъдат помилвани.

 
Идентифицирам се с съвсем всички хрумвания, които пази Болсонаро: Бог, татковина, семейство, независимост на печата, независимост на словото, свободен пазар. За разлика от настоящето държавно управление, което излиза по света, приказва нелепости и се забърква в спорове на други страни, като този сред Израел и Хамас.
Елиаш – притежател на малък бизнес

Срещу Болсонаро има 8-годишна възбрана да се кандидатира на изборни длъжности заради две присъди за корист с власт, само че той остава деен в политиката като главен конкурент на левия президент Луис Инасио Лула да Силва. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР