Хиляди пловдивчани и гости на града са ощетени от грандиозна

...
Хиляди пловдивчани и гости на града са ощетени от грандиозна
Коментари Харесай

ОБЗОР: Мними глухонеми в Пловдив, още една жертва на ферибота, оцелели - с глоби от КАТ

Хиляди пловдивчани и посетители на града са ощетени от грандиозна машинация за събиране на средства на Главната улица на Пловдив. За това заяви индивидът, разрушил схемата - цигуларят Георги Димитров прочут с прозвището пловдивският Моцарт.

Намериха тяло на мъж в изгорелия ферибот. Пожарникарите в Гърция оповестиха, че гибелта е настъпила в резултат на задушаване и поради високите температури, а не от огъня. Все още тялото не е разпознато и разпознато. Малко по-рано бе обявено, че пожарът на борда на италианския ферибот " Юрофери Олимпия " е изцяло изгасен.

КАТ-Пловдив санкции водачите на тировете, чиито документи бяха изпепелени в огнения пъкъл на ферибота „ Олимпия “ край остров Корфу. Как се стигна до неуместната обстановка, вижте тук:

Районна прокуратура-Пловдив се самосезира и разпореди инспекция за осъществено полицейско принуждение на Руския пазар в Пловдив. Както през вчерашния ден TrafficNews заяви, две дами от Шекер махала се оплакаха, че са били бити с палка от служител на реда от Трето РПУ. Те настояват, че са нападнати и бити от граждански чиновник, който не се е лигитимирал.

Трима водачи и двама багеристи попаднаха в трагична обстановка край Стамболийски, откакто против тях се изправиха 26 души – служители на реда, инспектори от държавната администрация, зам.-кметове и даже пиари на общинска администрация.

Причината за огромната акция и впрягането на целия държавен и общински уред е инспекция на построяването на легален рибарник, който разполага с всички нужни документи. Той е благосъстоятелност на компания „ ЕОПА”, като шефът му е Олег Дамянов. Вчера той е бил на прицел, дружно с трима водачи от компания ПИМК, които са изграждали рибарника в парцела, утвърден с решение на Министерски съвет. Повече вижте тук:

Падат още ограничения в Пловдив. Отпада условието за 50 % потенциал в заведенията за хранене, в това число и тези към местата за настаняване, игрални зали и казина от на следващия ден, 24 февруари. Условието малолетните да посещават търговски център вид „ мол “ с компаньон, също се отстранява. Това става със заповед на шефа на РЗИ доктор Сийка Димчева и след координиране с основния държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев.

393 нови случая на COVID-19 са регистрирани в Пловдивска област за 23 февруари. Справката на РЗИ – Пловдив сочи, че в болница се лекуват 27 пациенти, а на домашно лекуване са 368. Новодиагностицираните измежду медицинския личен състав са 7 – двама лекари, един стоматолог, здравна сестра, лаборант и двама санитари. В 12 учебни заведения в региона са регистрирани 13 новозаразени, в 3 детски заведения – 3 позитивни случая. 14-дневната заболеваемост е 883,56 на 100 000 души население.

Започна петиция против решението на общината да продаде две остарели пловдивски здания. Те са заложени в годишната стратегия за ръководство и предписание на Община Пловдив за продажба.

Автомобил самокатастрофира преди минути в Пловдив. Мястото е бул. „ Източен” в посока стадион „ Христо Ботев”. Повече за случая, четете тук:

Белащица излиза на митинг с искане оставката на шефа на РИОСВ-Пловдив. Местни поданици са недоволни, че близо месец след приключването на концесията на двете компании „ Холсим кариерни материали “ и „ Европейски пътища “, те още веднъж би трябвало да се борят за чистотата на въздуха и естествения си живот.

Учебната година да стартира в интервала 5-7 септември, дребните възпитаници да приключват няколко седмици по-късно от в този момент, а добавеното време да се употребява за по-дълги ваканции по време на самата образователна година.

Кирил Петков излезе с защитата си пред събралата се навалица от хора, подкрепящи митинга на партия „ Възраждане “. Хиляди българи са се събрали към триъгълника на властта в София, с цел да желаят унищожаване на зелените документи, които съгласно тях са форма на дискриминация. Намерението му да беседва с тълпата обаче бе посрещнато от мощни освирквания и крясъци „ Оставка “. Към този миг митингът е кротичък и няма изгледи за ескалация на напрежението.

Конфликтът Русия - Украйна ескалира.

Светът е изправен пред огромна заплаха по отношение на украинската рецесия, съобщи през днешния ден генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш в тирада по откриването на съвещание на Общото заседание на Организация на обединените нации.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР