Хиляди мъже точат лиги по сексапилната дъщеря на водещата Мира

...
Хиляди мъже точат лиги по сексапилната дъщеря на водещата Мира
Коментари Харесай

Щерката на Мира Добрева се*с мишена: Лора игнорира настървени кандидати, мъжете луди по нея

Хиляди мъже точат лиги по сексапилната щерка на водещата Мира Добрева Лора. Дългокраката хубавица попадна в полезрението на загорелите мачоси, до момента в който изпращаше майка си в къщата на „ Вип Брадър “, оповестява вестник „ България през днешния ден “. Пленени от чара и естествената прелест на младата журналистка, те я търсят във Facebook, Истаграм, Тиндър и на всички места в Интернет с единствената цел да я прелъстят. Някои от хлътналите младежи даже изследват заведения където вероятно може да срещнат чаровницата.
Слуховете за раздялата на шармантната госпожица с гаджето й Александър още повече настървявали претендентите. Лора пренебрегва всеки опит на нахалниците. За това и спомага и феминистката литература, която тя обожава.
 Щерката на Мира Добрева се*с цел: Лора пренебрегва настървени претенденти, мъжете луди по нея

Като последовател на придвижването, тя не стопира да чете създатели като Маргарет Атууд и Вирджиния Улф, смятайки днешните мъже за лимитирани.
Участието на майка й Мира Добрева във „ Вип Брадър “ носи на Лора освен тормоз поради сексапила й, само че и горест. Изключително привързана към майка си, дъщерята не отделя очи от екрана, с цел да запълни неналичието.
„ Никога никоя храна не е задоволително вкусна, в случай че не ни я е сготвила мама. Нито някои ягодки са задоволително червени, в случай че не ни ги е измила мама. Нито черешите са задоволително узрели, в случай че знаеш, че мама е надалеч. Нашата горделивост. Чакаме те у дома. С най-вкусните плодове на любовта “, е едно от последните послания, написани от Лора към майка й.

Телевизионната водеща също мъчно устоя на напрежението от дистанцията с обичаната й дъщеря и на няколко пъти не съумява да сдържи сълзите си. В прочувствен изблик Мира Добрева постоянно повтаря, че децата са най-скъпите неща на света. Майката се тормози и от честите воаяжи на щерка си. Лора не стопира да обикаля Европа, като разказва в пътеписи своите прекарвания и усещания. Заради известността си измежду младите и хубост си тя се изживява и като инфлуенсър – човек със мощно въздействие в обществените мрежи, огромен брой почитатели. Преди година името на хубавицата се свързваше с скришен брак с милионер. Лора опроверга слуховете като неистина и се закани, че като бъдеща журналистка ще дири единствено истината.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР