Хиляди християни от цялата страна се събират на Кръстова гора

...
Хиляди християни от цялата страна се събират на Кръстова гора
Коментари Харесай

Хиляди християни се събраха на Кръстова гора в Родопите

Хиляди християни от цялата страна се събират на Кръстова гора в Родопите преди Кръстовден. Вярва се, че в навечерието и през нощта против огромния празник лечебната мощ на мястото е изключително мощна, по тази причина доста хора преспиват навън с молитва за излекуване.

В манастира  " Св. Троица " към този момент започнаха поредицата от литургии. По-късно ще бъдат изкарани Чудодейният кръст, в който има инкрустирана парченце Христовия кръст и Благоденствената икона на Св. Богородица, осведоми Нова тв. 

Християните ще останат да пренощуват под намерено небе, с цел да могат молитвите им за благополучие и здраве да бъдат чути. 

Припомняме, че ОДМВР – Пловдив предприе нужните ограничения за застраховане на публичния ред и недопускане на пътни катастрофи и произшествия по време на празничните дни. Ангажимент в защитата имат чиновници от РУ-Асеновград и от моторизирано звено " Сигма “ към бранш " Специализирани полицейски сили “.

Призовават са водачите на коли да бъдат търпеливи и да извършват прецизно разпорежданията на полицейските чиновници, с цел да се заобикалят голословни усложнения на трафика по посочения маршрут.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР