Хиляди хора със слухови проблеми може да пропуснат допълнителни £430

...
Хиляди хора със слухови проблеми може да пропуснат допълнителни £430
Коментари Харесай

DWP може да ви плаща £430 на месец, ако имате едно от тези 14 слухови заболявания

Хиляди хора със слухови проблеми може да пропуснат спомагателни £430 на месец от Министерството на труда и пенсиите (DWP).

Adtendance Allowance е обезщетение, което се дава на хора над държавната пенсионна възраст, които имат здравно положение или увреждане и се нуждаят от помощ при ежедневните си грижи. Това обезщетение се изплаща от DWP и е едно от двете компенсации за неработоспособност, налични за възрастни в Обединеното кралство. Другото е Плащане за персонална самостоятелност (PIP) и това е за хора в трудоспособна възраст - тъй че под възрастта за държавна пенсия от 66 години.

Както при Плащането за персонална самостоятелност (PIP) за обезщетение за неработоспособност, няма набор положение, което ви прави възможни за надбавка за наличие - това е по този начин, тъй като зависи от грижите/подкрепата, от които се нуждаете, с цел да управлявате ежедневния живот. Това може да бъде помощ при измиване и обличане, помощ при здравно лекуване, вървене до тоалетна, помощ при хранене или помощ, тъй като се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР