Хиляди хора са останали без електричество в резултат на атака

...
Хиляди хора са останали без електричество в резултат на атака
Коментари Харесай

Дрон удари енергиен обект в Одеска област

Хиляди хора са останали без електричество вследствие на офанзива с дрон камикадзе против енергийната инфраструктура в Одеска област , заяви Оперативното командване " Юг ".

Според известието украинските сили за противовъздушна защита са свалили и четири безпилотни летателни апарата " Шахед-136 " над Херсонска и Николаевска област и още два над Одеска област.

Ръководителят на регионалната военна администрация в Днепропетровск Валентин Резниченко съобщи, че Никопол и Марганец са били обстрелвани нощес и от тежка артилерия. Четирима души са били ранени в Никопол, двама от тях са били избавени от пожар в апартамент в частна къща. 11 многоетажни и частни къщи са били подложени на обстрел. Удари са били също детска градина, административна и офис постройка, газопровод и електропроводи.
 Киев: Украинската войска е отразила 13 офанзиви в Донбас
Киев: Украинската войска е отразила 13 офанзиви в Донбас

Ситуация на фронта в Украйна

се проучва невижданото равнище на военна и техническа поддръжка, която Русия оказва на Иран в подмяна на създадени в Иран оръжейни системи - най-вече безпилотни самолети камикадзе. Експертите означават, че съветските военни от ден на ден разчитат на оръжейни системи иранско произвеждане заради изчерпването на арсенала си от точно управляеми оръжейни системи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР