Хиляди граждани се изсипаха в центъра на София, за да

...
Хиляди граждани се изсипаха в центъра на София, за да
Коментари Харесай

Хиляди се стекоха на контрапротест в защита на Иван Гешев

Хиляди жители се изсипаха в центъра на София, с цел да стачкуват в отбрана на кандидатурата за основен прокурор на Иван Гешев.

Над 1000 души са се стекли на жълтите павета в този час.

Маршрутът им е от площад "Александър Батенберг " до постройката на Булбанк и е под наслов "Марш за правда: "За " Гешев, срещу олигархията ".

В същото време от близкото на Цветан Василев придвижване "Боец " приканват за митинг против кандидатурата на зам.-главния прокурор. Това са следващите опити за диригентство на мръсни и долнопробни офанзиви от придвижването.

Инженерите на изцяло нелегитимните откъм цели и средства протестни дейности, като се изключи че желаят да попречат на работата на държавното обвиняване, станало извънредно интензивно в последните години, търсят и политически дивиденти.

Заради това и първичната реакция против номинирането на Гешев пристигна от ГМО-партиите, за чийто почитател (макар действително той да е техен лаборант) се разгласи главният провинен за престъпния преход у нас – някогашният министър председател Иван Костов.

Именно с неговата благословия натрупват положенията си доста от клиентите на Специализираната прокуратура от последните години и изключително двама от тях – подсъдимите Иво Прокопиев и Цветан Василев.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР