Хиляди фенове посрещнаха кралицата на сръбската музика Цеца Величкович и

...
Хиляди фенове посрещнаха кралицата на сръбската музика Цеца Величкович и
Коментари Харесай

Цеца и Ивана - като две капки вода

Хиляди почитатели посрещнаха кралицата на сръбската музика Цеца Величкович и дивата на българския поп фолк Ивана в събота вечер в парк " Македония " в Благоевград. Очаквано двете звезди подариха една незабравима вечер на своите фенове. Часове преди концерта зеленото пространство в парк " Македония “ стартира да се изпълва с най-нетърпеливите почитатели на балканската музика, пристигнали да се допрян до обичаните си реализатори.



Начало на звездната вечер сложи любимката на народа Ивана, която извърши най-големите си шлагери. Заклетите почитатели пяха дружно с нея безконечните шлагери на родния фолк, измежду които " Аз съм с теб “, " Ние сме номер 1 “, " Последна чаша “ и доста други от неповторимия репертоар на изпълнителката. 

" Благодаря сърдечно на Община Благоевград и персонално на кмета Илко Стоянов. Повярвайте ми, не за първи път съм на огромна сцена, само че на такова събитие, от подобен мащаб, не съм пяла най-малко от 15 години. Толкова доста аудитория, подобен съвършен тон – усещам се в действителност доста специфична “, съобщи по време на концерта Ивана.

След нея на сцената се качи Цеца Величкович, която още с появяването си остави публиката без мирис. Феновете на сръбската певица, които бяха пристигнали да чуят онлайн своята фаворитка танцуваха на шлагерите, трансформирали се в класика.

“Цеца обичаме те! Велика певица ", бяха единствено дребна част от възгласите на публиката.

Цеца сътвори едно в действителност грандиозно шоу, шоу, което феновете ѝ в Югозападна България чакаха месеци наред. Тя пя повече от час и половина, изпълнявайки най-големите си шлагери, измежду които Kukavica, Dragane moj, Lepotan и други.  



Цеца и Ивана съумяха да си поговорят и преди, и след концерта и да се щракнат за спомен. На фотосите се вижда, че двете кралици на фолк музиката са като сестри близначки и доста си наподобяват. " Прекрасна, земна, ГОЛЯМА! ", написа Ивана в обществените мрежи, публикувайки взаимната им фотография.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР