Хиляди фенове на мексиканския национален отбор по футбол, победил вчера

...
Хиляди фенове на мексиканския национален отбор по футбол, победил вчера
Коментари Харесай

Ликуващите мексиканци предизвикаха изкуствено земетресение

Хиляди почитатели на мексиканския народен тим по футбол, победил през вчерашния ден на Мондиала Германия с 1:0, честваха бурно по улиците на градовете в цялата страна.

Земята в Мексико обаче безусловно се разтресе, когато мексиканският нападател Ирвинг Лосано означи единствения гол в срещата в 35-ата минута. Точно тогава мексикански сеизмолози са записали " неестествен " трус, подбуден от радостните скокове на ликуващите поддръжници на тима, събрали се на централния столичен площад Сокало, предадоха Франс прес и Ройтерс. Според мексиканските сеизмолози при този скок са се задействали датчиците за земетресение.

The #ElTri fans were HYPED about Mexico's upset of Germany pic.twitter.com/Nr1vgOVuqH
— FOX Soccer (@FOXSoccer) June 17, 2018 Привърженици на тима ликуваха и в градовете Гуадалахара, Толука, Тихуана, Сиудад Хуарес и други След успеха почитателите на футбола не мигнаха цяла нощ, надуваха клаксоните на мотоциклетите и колите си по улиците на градовете, пиеха бира и текила и развяваха победоносно мексиканското знаме.

omg two Mexico fans got engaged after their team defeated Germany pic.twitter.com/KwWFiUtmnE
— SB Nation (@SBNation) June 17, 2018 Президентът на Мексико Енрике Пеня Нието написа в Туитър: " Вече е доказано - Мексико се изправи и завоюва против най-хубавите в света. Велик мач! Поздравления! ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР