Хиляди членове на френските въоръжени сили ще създадат огромен палатков

...
Хиляди членове на френските въоръжени сили ще създадат огромен палатков
Коментари Харесай

Френската армия ще разпъне палатков лагер в Париж за Олимпиадата

Хиляди членове на френските въоръжени сили ще основат голям палатков лагер в Париж през идващото лято, с цел да останат, до момента в който оказват помощ за сигурността на Олимпийските игри.

Това оповестиха за Агенция Франс Прес френските военни.

Около 5000 бойци ще лагеруват на Pelouse de Reuilly, голяма открита зона в източната част на Париж, известна с гигантския годишен панаир, който е хазаин, сподели висшият боен в града военачалник Кристоф Абад пред кореспонденти.

" Има огромното преимущество да бъде извънредно покрай сърцето на Париж ", добави той, като похвали близостта на " мястото, където остават, и мястото, където ще бъдат ситуирани ".

Все още остава неразбираемо какъв брой членове на френските въоръжени сили ще бъдат ситуирани, с цел да подсилят дежурната полиция и жандармеристи - само че наблюдаващи считат, че към 15 000 бойци могат да бъдат ситуирани .

Около 30 000 служители на реда и жандармеристи се чака да дежурят всеки ден, както и 17 000 частни охранителни чиновници за интервала на Олимпийските и Параолимпийските игри, които ще продължат от 26 юли до 8 септември .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР