Хиляди британци могат да се сдобият с безплатна пица тази

...
Хиляди британци могат да се сдобият с безплатна пица тази
Коментари Харесай

Тази седмица Pizza Express раздава безплатни пици в Обединеното кралство - как да получите такава

Хиляди британци могат да се снабдят с безвъзмездна пица тази седмица от Pizza Express, защото чества Националния ден на пицата.

Популярният ресторант на улицата раздава безвъзмездна пица на клиенти, които носят раирана тениска в заведенията за хранене си в петък тази седмица. Раираната тениска е намек към монохромните униформи на служащите на веригата заведения за хранене. Pizza Express споделя, че клиентите, които „ завоюват своите линии “, ще бъдат възнаградени с избора си на безвъзмездна класическа, веганска или безглутенова пица Margherita. Основите за пица Romana и спомагателните гарнитури за жалост не са част от безплатното предложение.

За да получат безплатната пица, клиентите просто би трябвало да дойдат в раираната си горничка в която и да е Pizza Express. Въпреки това, тези безвъзмездни артикули в никакъв случай не са толкоз елементарни и тези, които желаят да си набират малко безвъзмездна храна, ще би трябвало да побързат, защото ресторантът разполага единствено с 14 000 безвъзмездни пици, които можете да вземете...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР