Хиляди абитуриенти огласиха града под тепетата. Елитните гимназии на Пловдив

...
Хиляди абитуриенти огласиха града под тепетата. Елитните гимназии на Пловдив
Коментари Харесай

Рицари изпратиха пловдивски абитуриент до Новотела СНИМКИ

Хиляди зрелостници огласиха града под тепетата. Елитните гимназии на Пловдив честват 24-ти май и изпращат шумно и тържествено годините на учебен живот.

Зрелостниците от Английската – Езикова гимназия „ Пловдив” и Търговската гимназия се появиха по извънредно забавни, рискови и занимателни способи пред Новотела в Пловдив, където довечера ще честват завършването си, осведоми



Спортни модели коли, 5-метрови лимузини, типичен лади и плач на мотори огласиха пространството пред хотела. Един от зрелостниците се появи в компанията на седем рицари, а феновете посрещнаха атракцията с овации. Някои от зрелостниците пък направиха същинско шоу с идването си, като се качиха на капака на автомобила и започнаха да танцуват под звуците на балкански ритми.

Мъжката част от зрелостниците бяха заложили на семпла визия, като се появиха в типичен костюми в тъмната гама. Дамите въпреки това демонстрираха най-различни стилове и визии. От къса шарена рокля, до дълга, черна и елегантна рокля, всяка една от тях изразяваща себе си.

Елеонора Иванова - една от хубавиците, победили конкуренцията в " X Faktor " - " 4Magic ", заложи на алена дълга рокля, с цепки и бежови обувки с висок ток и платформа.

Зрелостниците споделиха, че считат, че представянето им на матурите е било почтено и си пожелават да бъдат здрави, сполучливи и рационални хора, които да допринесат за един по-добър и по-мъдър свят.

Вижте прелестните зрелостници в ГАЛЕРИЯТА:





Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР