Хиляда пловдивчани ще имат шанса да участват в тържественото откриване

...
Хиляда пловдивчани ще имат шанса да участват в тържественото откриване
Коментари Харесай

Търсят 1000 граждани за Вавилонската кула

Хиляда пловдивчани ще имат шанса да вземат участие в тържественото разкриване на самодейността Европейска столица на културата на 12 януари на бул. „ Цар Борис III Обединител ”. Записването ще става на уеб страницата на фондация " Пловдив 2019 " до 2 декември.

В перото разноски на плана за откриването тези 1000 души ще костват единствено 2500 евро, което значи по 5 лв. на човек. Във фондацията още умуват по какъв начин да нарекат участниците в откриването. Не са „ доброволци ”, тъй като доброволчеството е обвързвано с по-дългосрочно обвързване. Засега са се спрели на термина " жители ". 5-те лв. разход за всеки евентуално ще са за специфичните им костюми.

Очакваме тези хора да гледат събитието от първия ред и да излязат с къса хореография в шествието, обясниха от фондация " Пловдив 2019 ". Кандидатите, които са под 16 години, би трябвало да имат компаньон, който също да попълни формуляр за присъединяване. Преди огромния ден - 12 януари, всички определени " жители " ще би трябвало да създадат къса подготовка с немския продуцент.

Само първите 1000 записали се ще могат да вземат участие в спектакъла „ Ние сме всички цветове ” с невижданата на Балканите 25-метрова Вавилонска кула, настояват уредниците.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР