Hilton Sofia ще започне да прилага новата още по-строга програма

...
Hilton Sofia ще започне да прилага новата още по-строга програма
Коментари Харесай

Hilton Sofia повишава сигурността за гостите с глобалната програма Hilton CleanStay

Hilton Sofia ще стартира да ползва новата още по-строга стратегия Hilton CleanStay за обезпечаване на стандарт за непорочност и стерилизация, който е част от политиката на Hilton в световен мащаб. Концепцията няма аналог в хотелиерството – дружно с Reckitt Benckiser и Mayo Clinic Hilton създава по-висок стандарт процеси и образования за екипите си по света, с цел да помогне на гостите на Hilton да се насладят на още по-чист и по-безопасен престой от настаняването до напускането.

В изискванията на завръщане към нормалния работен темп, със служебни пътувания и нужда от пребиваване в хотел, изключително значими са хигиената по време на престоя и доверието в стандартите за непорочност.

Hilton Sofia ще предложи на своите посетители:

1. Гарантирано най-високите стандарти за разчистване и сигурност в хотелиерството в международен мащаб, посредством реформаторски учредителен метод:

- професионални почистващи препарати, употребявани в клиники;
- осъвременени протоколи за сигурност и чистота;
- щемпел за санитаризиране ще указва, че стаята не е била посещавана след почистването ѝ;
- спомагателна и интензивна стерилизация на най-често докосваните зони за посетители - светлинни превключватели, дръжки за порти, отдалечени за тв приемници, термостати, бутоните на асансьорите и други;
- непрекъснати образования на екипите в хотела и безусловно наложителна персонална защитна екипировка и бранене на отдалеченост.

2. Обслужване със стандарт на качество, обезпечен от Hilton.

3. Най-доброто съответствие цена – качество за бизнес посещаване в София.

4. Ресторант-градина с панорама към Витоша и 2,5 м разстояние сред масите. Комфорт и персонално пространство, допълнени със стандарти за сигурност във връзка с храната, от доставката на продуктите, през приготвянето им в кухнята до сервирането им на госта. Специално за пролетта ресторант “Сезони” изготви и ново меню, включващо ястия от интернационалната и локална кухня с впечатляваща презентация.

5. Опцията Hilton Home Office – всяка една от стаите в хотела може да бъде превърната в офисна среда, за всички, за които работата от у дома е комплицирана, а връщането в главния офис - нежелано.



Спокойствието на гостите на хотел Hilton Sofia стартира с чистата стая и се наслагва с безупречните стандарти на марката, с цел да може всеки един посетител да се усеща спокоен като у дома.

Мисията на марката е гостите да могат да се концентрират върху своето работно всекидневие и естествен темп на отмора, а Hilton Sofia ще се погрижи за останалото.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР