Хилда Казасян започна да подгрява аудиторията за предстоящия сезон на

...
Хилда Казасян започна да подгрява аудиторията за предстоящия сезон на
Коментари Харесай

Кои известни лица може да видим в тазгодишното шоу на Като две капки вода?

Хилда Казасян стартира да подгрява аудиторията за идния сезон на шоуто " Като две капки вода " по Нова тв. Певицата към този момент пуска в обществените мрежи фотоси с останалите членове на журито във формата – Юлиан Вергов и Димитър Ковачев-Фънки. Според слуховете, тримата към този момент са дали единодушие за следващо присъединяване в предаването, а продуцентът Маги Халваджиян е изготвил лист със звезди, които ще излязат на сцената в идния сезон.

Съдейки по стила на Маги Халваджиян, новите имитатори най-вероятно ще са хора, с които той към този момент е работил в други свои излъчвания. Продуцентът обича да върти на екран едни и същи звезди, като сменя само техните функции. Едва когато се изявят на всички места, където е допустимо, той стартира да се оглежда за нови лица. Рафи Бохосян, Мария Игнатова, Ненчо Илчев, Софи Маринова, Михаела Маринова и Къци Вапцаров са дребна част от хората, които той вкарва във всички свои излъчвания. Ето за какво се чака следващата година в " Капките " да предложения хора, които още не са били там, само че пък към този момент са се изявили в другото му предаване – " Маскираният артист ".

Един от тях е " неприятният брат " от сериала на Нова тв " Братя " – Владимир Михайлов. Той влезе в " Маскираният артист " 3 като Самурая. Актьорът, който е и артист, по този начин добре съумя да се прикрие, че никой не го разпознае досега, в който смъкна маската си. Отзивите за присъединяване му бяха толкоз позитични, че най-вероятно ще получи покана и за " Капките ". В новия сезон на шоуто може да забележим и Госпожицата от " Маскираният артист " – Виктория Георгиева, която стана победител във формата. Тя е фаворитка на Маги Халваджиян още от 2015 година, когато изгря за първи път в шоуто му " Х Фактор ".

В " Капките " обаче към момента не се е изявявала. Същото се отнася и за тийнейджърката Крисия, която получи доста похвали за актьорските си заложби, криейки се в костюма на " Гъбарко " в " Маскираният артист " тази есен. Сред звездите в " Капките " 10 сигурно ще има и най-малко един представител на поп-фолка. Нищо чудно това да е Илиян Тупалката. Той е артистичен, надарен, неотдавна показа нова ария и му би трябвало платформа, посредством която да увеличи известността си. В изискванията на рецесия той надали ще желае кой знае какъв хонорар от продуцента, само че има качествата да повтори триумфа на Фики, който завоюва сезон 8 и финишира втори в сезон 9.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР