Хилда Казасян, Теодосий Спасов и Васил Петров ще представят Светът

...
Хилда Казасян, Теодосий Спасов и Васил Петров ще представят Светът
Коментари Харесай

Хилда Казасян, Теодосий Спасов и Васил Петров със спектакъл ...

Хилда Казасян, Теодосий Спасов и Васил Петров ще показват " Светът на киното в музиката " дружно с Плевенската филхармония под диригентството на Борислав Йоцов на 6 октомври в Димитровгпад. Спектакълът  ще е в спортна зала „ Младост “, а на сцената излизат още  Христо Йоцов, Живко Петров, Димитър Карамфилов и Михаил Йосифов. 

Мултимедията, която е главен воин в този театър, е готова от Васил Къркеланов. Фантастичните аранжименти, които дават един напълно нов живот на тази толкоз обичана музика, са направени особено за този мотив от Живко Петров и Христо Йоцов.

Хилда Казасян започва националното си турне при започване на февруари с програмата „ Световното кино в музика “, само че продължава да радва публиката и със спечелилата „ Кристална лира “  програма „ Да послушаме кино “. Тя включва едни от най-популярните, красиви кино песни и музика от остарялото незабравимо българско кино, като „ Любимец 13 “, „ Козия рог “, „ Адаптация “, „ Вчера “....

Концертът е с поддръжката на Община Димитровград и е част от националното турне на певицата, което обгръща над 40 български града. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР