Хилавият нов уебсайт на принц Хари и Меган Маркъл доказва,

...
Хилавият нов уебсайт на принц Хари и Меган Маркъл доказва,
Коментари Харесай

`Уебсайтът на принц Хари и Меган Маркъл доказва, че все още зависят от кралските особи, които са напуснали` - експерт

Хилавият нов уеб страница на принц Хари и Меган Маркъл потвърждава, че те към момента зависят от кралските особи, които в миналото са напуснали, твърди специалист.

Уебсайтът, наименуван sussex.com, започва тихомълком нощес, включвайки дълги биографии за Съсекс и действайки като платформа за тях да разпространяват своята пост-кралска работа и благотворителни задължения. Въпреки че двойката сензационно напусна като работещи кралски особи преди повече от четири години, новият уебсайт повдигна вежди, показвайки на видно място техните кралски трофеи и представяйки кралски герб на фона на страховете, че те могат да употребяват това за комерсиална приложимост. Това се случва, когато бащата на Хари, крал Чарлз, се лекува от рак, а също и в миг, когато принцесата на Уелс, която беше подложена на критика от Хари и Меган в изявленията, се възвръща от коремна интервенция.

И съгласно кралския историк и специалист доктор Теса Дънлоп, това потвърждава, че Хари и Меган не са изцяло подготвени да изоставен кралския живот. Тя сподели на Mirro...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР