Хилария Болдуин реши да сподели с последователите си в Инстаграм

...
Хилария Болдуин реши да сподели с последователите си в Инстаграм
Коментари Харесай

Алек и Хилария Болдуин разкриха пола на 7-то си дете!

Хилария Болдуин реши да показа с почитателите си в Инстаграм какъв е полът на 7-то детенце, което тя и брачният партньор ѝ Алек Болдуин чакат.

Тя го направи по много новаторски метод, записвайки особено видео с присъединяване на всички деца на фамилията. От него излиза наяве, че двойката е в очакване на момиченце.

“Винаги за мен е било занимателно и от голяма важност да схвана пола на моето дете и все пак помъдрявайки аз се изучавам. Искам този път да го направя по малко по-разлиен метод.” - написа йога инструкторката.

“Какво би направило нашето бебе обичащ и повсеместен човек? Какво им значение? Какво ще го накара да се почувства забелязано, свободно и гордо?” - пита се Хилария.

В споделеното видео се вижда по какъв начин децата на двойката - Мария, на 13 месеца, Едуардо, на 18 месеца, Кармен на 8 година, Рафаел на 6 година, Леонардо на 5 година и Ромео на 3 година чакат с своята сестричка. “Нямам самообладание да се срещнем, дъще моя” - споделя самият Болдуин.

Преди време Хилария показа, че към този момент внимава какво споделя с необятната публика. Тя разкри, че през 2019-та година претърпяла импровизиран аборт, който трансформирал настройката ѝ да разкрива прекалено много детайлности от персоналния си живот.

Тогава тя добави, че окуражава родителите да не слагат акцента върху пола на своите наследници, защото се усеща извънредно обвързвана с ЛГБТ общността.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР