Хилария Болдуин пусна доста забавно клипче в своя профил в

...
Хилария Болдуин пусна доста забавно клипче в своя профил в
Коментари Харесай

Една наистина нестандартна тренировка: Хилария Болдуин тренира на токчета и използва децата си за тежести

Хилария Болдуин пусна много занимателно клипче в своя профил в Instagram. Съпругата на Алек Болдуин показа, че попаднала на видеото до момента в който разглеждала остарели записи на телефона си.

На него се вижда по какъв начин 38-годишната брюнетка прави клекове първо с едно от децата си, а след това и с две от тях. Още по-впечатляващото е, че тя съумява да прави упражненията до момента в който е на високи токчета.

“Разглеждах остарели фотоси на телефона си и попаднах на това необичайно видео, на което върша спонтанна подготовка с моите бебета - Рафа и Кармен. “ - написа тя към поста.

Последователите на Хилария я обсипаха с похвали, казвайки ѝ, че е “супер жена”, която тренира с “най-симпатичните тежести”.

В момента брюнетката се грижи за 6-те деца на фамилията, което е в очакване на 7-то попълнение. Малко по-късно тя разгласява и 4D фотография на бебчето с любопитен статус. “Без да ви изненадам ще ви кажа, че Алек и аз сме в развой на правене на бебе, което наподобява на Болдуин” - написа тя.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР