Хилари Дъф стана майка за трети път. Певицата и актриса

...
Хилари Дъф стана майка за трети път. Певицата и актриса
Коментари Харесай

Хилари Дъф стана майка за трети път

Хилари Дъф стана майка за трети път. Певицата и актриса посрещна на бял свят момиченце, като сама показа за щастливото събитие със фотография в профила си в обществените мрежи.

„ Обичаме те, красавице. 3-24-21 “, написа русокоската под обявата, с което издаде и че дребната се е родила предходната седмица.

На фрагмента Дъф държи бебето, като е заобиколена от половинката си Матю Кома и другите си две деца.

Щастливите родители разкриха и името на новороденото – Мей Джеймс Беър, като незабавно получиха куп поздравления, в това число и от известни персони като Ашли Тистейл и Кели Роуланд.

Хилари и Матю имат и момиченце – Банкс Вайълет, което се роди през 2018 година, а година по-късно двамата се ожениха.

Дъф има и наследник – Лука Крус, който ражда на 24 години. Той е от предходния й брак със състезателя по хокей Майк Комри.

„ В началото бях малко изолирана, тъй като към момента нямах другари, които да имат бебета. Струваше ми се обаче естествена стъпка за мен и постоянно съм знаела, че желая да стана майка и че това ще ми бъде приоритет №1 в живота. И по този начин, усещах се подготвена на някои фронтове и малко уплашена на други “, спомня си тя.

Любопитното е, че този път Хилари и Матю взеха решение да не разкриват до последно пола на бебето си.

„ Обявихме пола при Банки и това беше толкоз занимателен спомен. За страдание, през тези времена смятахме, че това не е в действителност уместно. Начинът, по който сътворяваме неспокойствие в фамилията, е да изчакаме да разберем пола на рождения ден на бебето “, изясни тогава Дъф.

Съвсем неотдавна актрисата разгласява и книга, озаглавена „ Моето малко самоуверено момиче “, въодушевена от провокациите, с които се оправя в ролята й на майка.

„ Надявам се, че тази книга въодушевява девойките да се водят от сърцето си и да знаят какъв брой специфичен е мозъкът им, както и да помогне на родителите да не се усещат толкоз самотни, когато се оправят с горчивия усет да оставите детето си да порасне “, написа тогава Хилари, като незабавно получи доста окуражителни мнения под обявата си в обществените мрежи.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР