Хигиената е важна за повечето хора и няма нищо по-добро

...
Хигиената е важна за повечето хора и няма нищо по-добро
Коментари Харесай

Колко често трябва да се къпете? Изненадващият отговор на дерматолога може да помогне на хората със суха кожа

Хигиената е значима за множеството хора и няма нищо по-добро от това чувство за прохлада под душа – само че от време на време може да се почувствате по този начин, като че ли честото къпане или взимане на душ ви предизвиква кожата да изсъхне.

Това време на годината може да аргументи на някои хора кожата да стане съществено суха, което повдига въпроса „ Колко постоянно би трябвало да се окъпвам? “ Отстраняването на защитния пласт на кожата ви може да докара до суха, раздразнена и сърбяща кожа - и в случай че употребявате нападателни сапуни и търкате кожата си нападателно, това може да аргументи безпорядък на кожата ви. Но един кожен лекар предложи, че ежедневното взимане на душ или къпане може да е потребно за кожата ви, в случай че кожата ви е сензитивна.

Дерматологът доктор Джени Лиу се обърна към TikTok, с цел да показа, че е забелязала, че има „ доста комплициране по отношение на честотата на взимане на душ и къпане “, като някои допускат, че ежедневното къпане или душ в действителност е нездравословно за кожата ви.

„ Ежедневните душове и вани са идеални за вашата кожа “,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР