higher-intelligence Бивши служители на НАСА и НАТО разказват какви методи

...
higher-intelligence Бивши служители на НАСА и НАТО разказват какви методи
Коментари Харесай

Астронавти не смеят да говорят за НЛО; лов на вещици за изследователи на паранормалното

higher-intelligence

Бивши чиновници на НАСА и НАТО описват какви способи употребява организацията, с цел да скрие съществуването на НЛО, оповестява порталът Collective Evolution, представен от Vesti.ru.

Инженер-механикът доктор Бергран споделя, че НАСА особено потъмнява фотосите от Луната, с цел да не може публиката да види нещо съмнително върху тях. Веднъж той анализирал фотография на земния сателит и видял странни обекти върху нея. Когато докладвал на сътрудника си за това, той се смутил и споделил, че считал, че задоволително са затъмнили обектите, с цел да не се вижда нищо.

Д-р О’Лийри, който се занимавал с проучване на Марс и участвал при основаването на фамозното Лице на Марс, декларирал, че фотографията е била редактирана, с цел да се размажат очертанията на „ лицето “ и да стане то сходно на естествен феномен, а не на изкуствено основан обект.

Боб Дийн, сержант-майор на НАТО в оставка, разказал, че държавното управление е унищожило 40 видеа с фрагменти от програмата „ Аполо “, в границите на която е осъществено пилотирано кацане на Луната. На изгубените видеокадри били запечатани самият полет, кацането на земния сателит и придвижването на хората по повърхността. Причината аз унижаването на фотосите била смятането им за обществено и политически неприемливи.

Дона Хеър, работила за НАСА, твърди, че астронавтите постоянно се сблъскват с НЛО в Космоса, само че не могат да описват пред обществеността за тези срещи, защото са заплашвани от държавното управление.

В същото време уфолози настояват, че държавните управления от разнообразни страни ги преследват. В последно време зачестили случаите на крах на конспиратолози при подозрителни условия.

Лов на вещици

Уфолози, ловци на духове и прочие откриватели на паранормални феномени от разнообразни страни са на мнение, че управляващите са почнали да изтребват тези, които желаят да знаят повече от другите. Това лято да вземем за пример при странни условия са починали най-малко двама фенове на „ тъмната страна на действителността, оповестява Metro.

През юли стана ясно, че индийският ловджия на духове Гуарав Тивари е открит в дома си мъртъв при загадъчни условия. Буквално няколко дни след тази покруса умрял полският жител Макс Спайрс, който съгласно някои данни взел участие в секретна държавна стратегия по създаването на супервойници. Причината за гибелта на Спайрс остава незнайна, само че неговите последователи не се съмняват, че полякът е бил премахнат от управляващите.

„ Не познавах Макс, само че един човек, тясно сътрудничещ с държавното управление, ми описа, че в неговия случай да бъдеш погубен, е най-хубавият комплимент. Смъртта на Спайрс значи, че той толкоз качествено е изпълнявал своята работа, че е станал рисков за управляващите “, споделя създателят на блога Expolotics, отдаден на вероятни загадки на Вселената.

Найдждъл Уотсън, създател на управление за откриватели на НЛО, твърди, че постоянно е имало „ лов на вещици “ за неговите съидейници.

„ През 60-те години най-малко 137 откриватели от всички, които са имали отношение към пришълци, са открити мъртви при загадъчни условия “, споделя писателят.

Уотсън привежда и други потвърждения на теорията си. По-конкретно той не изключва, че американският президент Джон Кенеди може да е бил „ отхвърлен “ поради това, че се е добрал прекомерно покрай разгадаването на произхода на извънземните.

Така или другояче, нито Уотсън, нито английските публицисти дават препоръки на ловците на НЛО по какъв начин да се предпазят от преследванията на земните сили.

Източник: drevnite.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР