Хейтът към Джулиана Гани не стихва. Критиците й я упрекват,

...
Хейтът към Джулиана Гани не стихва. Критиците й я упрекват,
Коментари Харесай

Джулиана Гани пак е по почивки с новото гадже, съвсем забрави за сина си

Хейтът към Джулиана Гани не стихва. Критиците й я укоряват, че не прекарва задоволително време със сина си Давид, който живее в Монтана с баща си – фитнес инструкторът Илиян Найденов. Въпреки недоволствата на силиконката, че е възпрепятствана да вижда дребния Давид, хулите към нея не престават. Подсилват се с всеки нов пост на Джулката в обществените мрежи, в който се хвали, че отново е на отмора с новото си гадже. На този декор преди дни се появиха клюки, че някогашният й мъж Илиян е решен да се бори за родителските права на сина им.
Само през януари Джулката съумя да обиколи Пампорово и да отскочи до Париж. Щракна се и в ресторант във Велико Търново. За почивката в Париж се видя, че е с новото си гадже, което носи семейството Стоилов. Затова и се допуска, че Джулката обикаля дестинации и заведения за хранене все в неговата компания. Въпреки подозренията на някои почитатели, че въпросният момък е просто неин добър другар, Гани не стопира да го постанова като настоящия си сътрудник.

Тези дни хубавицата с величествен силиконов бюст внася изясненост по въпроса къде са се срещнали: „ На прима виста имахме план, обвързван с реклама и по-късно заминахме за Барселона ” . Това разгневи в допълнение критиците на Джулката. Все отново тя бе в Барселона през лятото предходната година, месеци преди да се развихри абсурдът с някогашния й мъж. Силиконката упрекна Илиян в невярност през ноември от френската Ривиера, където май отново бе със Стоилов. Там научила, че не й правилен и води палави чатове с красива госпожица. Критиците на Джулиана незабавно я погнаха, че до момента в който е сипела огън и жупел против Илиян, освен това в тв изявление от френската Ривиера, е била в компанията на различен мъж, който в този момент показва за новото си гадже. Сложните взаимоотношения на моделката и Илиян очевидно занапред ще търпят развиване.

Междувременно, в последния ден от остарялата година се развихри нов панаир. Поводът бе 2-рия рожден ден на дребния Давид. Първоначално имаше догатки, че родителите са се помирили поради празника на сина си. По-късно всички бяха единомислещи, че макар приликите в интериора, Илиян и бвшата му са създали две празненства за сина си. Докато дребният Давид бе на тържеството, проведено от баща му в Монтана, на празника, който бе на 31 декември, Джулиана събра другари в ресторант в Пловдив. Последователите на русокоската бързо се сплотиха в мнението, че тя е чествала рождения ден на сина си Давид, без него. Пременена в нищожна рокличка, русокоската се снима с букети и дарове. Щракна се и с гостите, както и с тортата за рождения ден. А в прочувствения пост към фотосите имаше и рекламно позициониране. Джулката бе обяснила от кое място е тортата, както и оскъдният й тоалет.

Илиян от своя страна също показа фотоси от тържеството за рождения ден на Давид . „ На този ден ти давам обещание, че баща ти ще бъде постоянно тук! Ще те закриля, обича, прави благополучен и наложително възпитава, с цел да бъдеш добър човек на първо място! Обещавам ти да получаваш заслуженото внимание и фамилен уют, както и верните насоки, с цел да избереш своя път в живота! Обещавам ти да израснеш в семейство, в което се цени прочувственото и духовното, а не материалното! Само бъди жив и здрав, сине! Татко ти е тук за всичко останало! ”, написа Илиян към фотосите от рождения ден на Давид.

Сагата на Джулиана Гани и довчерашния й любиом занапред ще има развиване, защото разводът следва. В светските среди към този момент се приказва, че фитнес инструкторът е твърдо решен да се бори за родителските права на сина си Давид и да изкара някогашната си несъответствуваща майка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР