Хейли Бийбър отхвърля слуховете, циркулиращи онлайн за нея, слагайки край

...
Хейли Бийбър отхвърля слуховете, циркулиращи онлайн за нея, слагайки край
Коментари Харесай

Съпругата на Джъстин Бийбър, Хейли, опроверга слуховете, „направени от нищото“, след като известният татко поиска молитви за двойка

Хейли Бийбър отхвърля слуховете, циркулиращи онлайн за нея, поставяйки завършек на всевъзможни спекулации, че тя и брачният партньор й Джъстин Бийбър имат проблеми.

„ Само за информация историите и непрекъснатите „ слепи детайли “, които виждам в [TikTok], са 100% от времето неверни “, написа тя в изказване, споделено в нейните истории в Instagram, без да признава съответен роман. „ Създадени от нищото…Идват от страната на заблудите…Така че знам, че може да е занимателно да се вмъкнем в тези истории, само че просто знайте, че постоянно са погрешни.

„ Съжалявам, че го скапвам. “

Хейли Бийбър допусна, че слуховете за нея идват от „ страната на заблудите “ в ядовит пост към нейните истории в Instagram. (Getty Images)

Хейли Бийбър осъди всички (Hailey Bieber Instagram)

Коментарите й идват след спекулациите онлайн, изключително в обществената медийна платформа TikTok, че тя и Бийбър имат брачни проблеми.Някои сметки в обществените медии настояват, че Бийбър и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР