Хейли Бийбър не е единствената, вдъхновена от спортно-колежанския стил на

...
Хейли Бийбър не е единствената, вдъхновена от спортно-колежанския стил на
Коментари Харесай

Как Хейли Бийбър черпи вдъхновение от лейди Ди?

Хейли Бийбър не е единствената, въодушевена от спортно-колежанския жанр на принцеса Даяна. Но очевидно съумява да го пресъздаде най-добре от всички.

В изявление за септемврийския брой на Harper`s BAZAAR моделът споделя по какъв начин черпи ентусиазъм от починалата кралска персона - освен от стила ѝ, само че и от метода, по който се показва пред света.

" Тя е била най-впечатляващата жена в света по това време и за всички времена, и е правила каквото е желала със стила си ", споделя Бийбър за лейди Ди. " Наистина е изразявала себе си посредством метода си на обличане, макар обстановката, в която се е намирала ".

Самата Бийбър намира личния си усет за дрехи непосредствен до този на Даяна.

Признава, че макар че премяната с различни тоалети е едно от обичаните ѝ занимания, от време на време това я кара да се усеща тревожна, тъй като мисли за това по какъв начин хората ще реагират. " Снимам се толкоз доста, че имам възприятието, че от време на време оказвам напън върху себе си ", споделя тя и прибавя, че това е част от нейния личен перфекционизъм. " Дори в случай че просто облека дънки и тениска, желая това да е страховит чифт дънки и страхотна тениска! "

Въпреки че е в крайник с всичко фешън трендове, Хейли постоянно се връща към класическите визии. Именно тогава подходът ѝ става претенциозен (планира тоалетите си дни или седмици предварително), тъкмо като този на принцеса Даяна.

През 2019 година Бийбър взе участие във фотосесия за Vogue Paris, в която отдава респект на принцесата, като се облича с голям блейзър с бейзболна шапка, суичър с байкър къси панталони и маратонки с чорапи.

" Цялата заслуга и ентусиазъм е за необикновено красивата и стилна принцеса Даяна. Благодаря ти, че остави след себе си такова емблематично фешън завещание ", написа брачната половинка на Джъстин Бийбър към обявата от фотосесията ѝ в Instagram.

Невъзможно е да не признаем, че Хейли съумя да се трансформира в фешън икона по собствен личен метод.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР