Хей, усетихте ли? Най-дългоочакваното време от годината вече е тук!

...
Хей, усетихте ли? Най-дългоочакваното време от годината вече е тук!
Коментари Харесай

Не сте напазарували навреме? Имаме решение за вас

Хей, усетихте ли? Най-дългоочакваното време от годината към този момент е тук! След месеци на ранно стъмване, мраз и вятър към този момент можем умерено да стоим с часове на открито и да се радваме на живота – в компанията на другари, деца, кучета и всичко друго, което ни прави щастливи.

Лятото в действителност е най-социалният сезон, в който се прибираме вкъщи късно и нямаме време за никакви домашен действия и в случай че инцидентно сме пропуснали да напазаруваме денем, се оказваме... пред празен ледник. Всеки от нас е имал сходно прекарване и знае какъв брой е неприятно да нямаш нищо за похапване у дома, а най-близкият денонощен магазин да е на километри, а на теб да не ти се излиза въобще.

Честно казано, към този момент нямаме право да изпадаме в такива неуместни обстановки, тъй като магазинът от дълго време към този момент е освен физическо място, на което би трябвало да идеш персонално, а виртуално пространство с голям избор в телефона ти. Името му е и той в действителност е твоят персонален супермаркет, в който има всичко – от хранителни артикули до разнообразни питиета и козметика.

 d iStock/ Getty images/ Freepik

И в случай че това ви звучи прекомерно нормално, представете си следния сюжет – излезли сте след работа с децата и другари в парка. Часът е 18 и през главата ви минава ужасяващата мисъл, че у дома няма нищо за ястие. Може би парче риба от оня ден... Не, котката май го омете. Няма плодове, няма самун, няма кисело мляко, няма нищо, от което да сглобите прилична вечеря. А децата не търпят такива неща и няма по какъв начин да им обясниш, че една вечер ще ядат бисквити или просто ще си легнат гладни, нали?

Ето това е моментът, в който споменът за избухва с цялостна мощ и се хващате за телефона като удавник за сламка. „ Деца, какво желаете за вечеря? “, казвате с уверения глас на човек, който има най-малко две тенджери с гозба у дома, и стартирате да поръчвате – свеж самун, кашкавал и масло за едни бързи сандвичи, смути от манго и ананас и няколко сайдера за родителите, че и те са хора, избирате час на доставка – о, уау, може до 23.00 часа, и готово, вечерята е обезпечена. Разходката може да продължи пълноценно и нехайно, вместо непрестанно да си гледате часовника и да крещите „ Айде да си тръгваме, че ще затвори магазинът и няма да се яде тая вечер!! “

Защото, знаете ли - към този момент няма значение по кое време затваря магазинът. Няма значение дали сте на кино, на работа, пътувате или просто си почивате на някоя скамейка и блеете в небето – в случай че желаете у дома да ви чакат артикули за ледено мохито, би трябвало да отделите тъкмо 3 минути, с цел да си ги поръчате и те ще ви чакат пред вратата в уречения час.

 d eBag

Ама не запомнили сте, че ви се яде и шоколад или че нямате прахуляк за пране, а този куп облекла в стаята няма да стане и самичък да се изпере? Няма проблем – влизате във към този момент направената си поръчка и добавяте и забравените артикули, стига да има 4 часа до определеното време за доставка. Детето желае мюсли и сладолед, а се намирате на Алеко, с цел да търсите хладина? Достатъчно е единствено да имате интернет, друго не ви би трябвало – поръчвате от eBag и това е. Може би сладоледът ще се озове в къщата ви даже по-бързо от вас, в часа, в който вие сте показали. Плодовете и зеленчуците са сложени в биоразградима торбичка, а продуктите в хартиена, която може и да върнете на доставчика за преработване.

Фермерски артикули, козметика, формички за лед, прясна мента, мокри кърпички, картофи или прясно изпечен самун – отговорът е „ Да, в има всичко! “. И може да е при вас в идващия свободен слот за доставка, който ще видите в уеб страницата, където и да се намирате в София, Пловдив, Пазарджик, Благоевград, Перник и на доста други места, които можете да ревизирате с един клик в.

И не щеш ли към този момент нищо не ви попречва да прекарвате летните нощи с чаша леден коктейл и вкусна вечеря, обезпечена безусловно за нула време, освен това – без да си мръднете пръста. Е, не е тъкмо по този начин - мръднали сте го, само че единствено едвам добавите продуктите в количката и да ги поръчате, само че това може в действителност да се случи и с един пръст. „ Е, няма подобен супермаркет! “, ще каже някой, перифразирайки известния анекдот, само че ние всички знаем, че има - и името му е . Наздраве!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР