Хей, русалки! Убедени сме, че напоследък едно от най-важните ви

...
Хей, русалки! Убедени сме, че напоследък едно от най-важните ви
Коментари Харесай

Свежи за лятото: незаменимите продукти, които задължително да вземете с вас

Хей, русалки! Убедени сме, че в последно време едно от най-важните ви занимания е да разглеждате предложения за лятната си отмора – даже освен за една. Веднага щом се затопли, всяка Edna от нас стартира да пазари, да възнамерява, да съблюдава диети, да вади банските и още, и още…

Любовта на дамите към лятото е пословична, по тази причина и тя върви в комплект с готовност за съвършена визия. Ние сме уверени, че ще я постигнете, изключително в случай че го давате по-свежо – и като лъчение, и като грижа за кожата. Всяка от нас желае да има толкоз сияйна кожа, че да наподобява ослепително на всяко едно плажно селфи – освен това без грим. Много е елементарно – просто би трябвало да добавите Витамин C в рутинната грижа за кожата си – тъй като витамините не са непокътнати единствено за фреша! 

 iStock/Getty Images

Безценният витамин е тайната съставна част за постигането на лъчезарен, юношески искра, тъй като е натурален антиоксидант, който може да спомогне за отбраната на кожата от увреждане, породено от UV лъчи, замърсяване и други външни агресори, породени от околната среда. И освен – той спомага процеса за стимулиране на производството на колаген, което от своя страна прави кожата по-стегната и плътна. Не е ли ужасно?

Имате неприятни тъмни петна и неравномерен загар? Витамин C оказва помощ и за този проблем, който става необикновен забележим и объркващ през летния сезон. Благодарение на използването му, тъмните петна избледняват, а тенът става по-бистър и еднакъв, с цел да бъдете вие свежи като лимончета.

 L’Oreal Paris

Разбира се, предписание номер едно при използването на артикули с витамини или киселини, е да употребявате слънцезащита – без значение от сезона! За наша голяма наслада L'Oreal Revitalift Clinical е тук, с цел да ни удари едно рамо в задачата „ супер загар “.

Чудодейният серум ще ви помогне да възстановите равновесието на кожата и нейния искра, с помощта на мощна, предложена от кожни лекари  формула. Новият серум е дефиниран с чиста и постоянна форма на Витамин С, с цел да се радвате на два пъти по-светла и три пъти по-гладка кожа след месец приложимост.

 L’Oreal Paris

Освен чистия и постоянен Витамин С, формулата е подсилена с Витамин Е и салицилова киселина за оптималната резултатност. Изключителната композиция е особено подбрана, с цел да предотврати и поправя сивкавия и несиметричен загар, да изглади текстурата на кожата и минимизира типа на порите, като в същото време поправя първите фини линии.

 L’Oreal Paris

С този превъзходен летен (и не само) асистент ще се чувствате великолепно в кожата си, без да прибягвате до тежки грим артикули, които да заличават терзанията, свързани с кожата ви. Споменахме, че е от изключителна значимост да съчетавате серума и със слънцезащита, по тази причина ви предлагаме слънчевия представител на този тим –, който се бори с нездравословното влияние на ултравиолетовите лъчи, които предизвикват много проблеми на кожата, в това число стареене. Тази нова UV отбрана е хибридна – по едно и също време защищава и се грижи за кожата ви. Текстурата му е ултралека, невидима и хидратираща, подобаваща за всички тонове кожа. Използвайте го всеки ден - кожата ви ще ви благодари по-късно.

 L’Oreal Paris
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР