Хетафе постигна изключително ценна победа с 2:1 над Осасуна в

...
Хетафе постигна изключително ценна победа с 2:1 над Осасуна в
Коментари Харесай

Вратар провали Осасуна и подари победата на Хетафе

Хетафе реализира извънредно скъпа победа с 2:1 над Осасуна в семейството си от 37-ия кръг на Ла Лига. Домакините на " Колизеум Алфонсо Перес " трябваше да вършат поврат, само че съумяха да прибавят скъпи три точки в актива си, които могат да бъдат основни в борбата за оцеляването на отбора в елита.

Тимът от Памплона първи откри резултата още във 2-рата минута. Тогава при центриране от фаул Аридане Ернандес с глава смъкна към Чими Авила, който също с глава вкара от близко за 0:1.

В 39-ата минута Хетафе се върна в мача. Луис Мия центрира от дясното крило и Хуан Латаса с глава порази вратата за 1:1.

В самия завършек на мача домакините направиха и цялостен поврат. Хайме Мата от воле насочи не изключително мощен удар, който обаче затрудни вратаря Серхио Ерера, той мазета топката още веднъж в краката на Мата и нападателят при втория опит не сгреши за 2:1.

Така Хетафе прибави скъпи три точки в актива си и към този момент има 41, като се отдалечи от рисковата зона и заема 14-тото място във краткотрайното класиране. Осасуна пък към този момент резервира 7-ото си място с 50 точки.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР