Хетафе и Реал Мадрид играят при 0:0 в късния неделен

...
Хетафе и Реал Мадрид играят при 0:0 в късния неделен
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Хетафе 0:0 Реал Мадрид, динамично начало на двубоя

Хетафе и Реал Мадрид играят при 0:0 в късния неделен мач от 31-ия кръг на Ла Лига.

Домакините се намират на 15-ото място с 30 точки и нямат победа в шампионата от над месец насам.

Гостите от своя страна са на противоположния полюс. "Кралския клуб " се класира на 1/2-финалите в Шампионската лига за първи път от 2018-та година, а в Примера дивисион се движи компактно зад лидера Атлетико Мадрид.

Зинедин Зидан обаче идва на "Алфонсo Перес " с куп кадрови проблеми. Каземиро и Начо Фернандес са осъдени поради насъбрани картони, Рафаел Варан е болен от COVID-19, до момента в който Серхио Рамос, Ферлан Менди, Дани Карвахал, Лукас Васкес и Еден Азар се възвръщат от травми. Феде Валверде пък е бил в контакт със инфектиран от ковид и е изолиран.

В шестата минута Мата се отскубна от засадата след подаване в наказателното поле и момент преди да стреля Чуст му мазета топката по майсторски метод, предотвратявайки съвсем сигурен гол.

Секунди по-късно Оливейра засече с бедро след директен свободен удар, само че Куртоа се намеси ослепително и избави. В ответната офанзива на Реал Родриго се озова зад отбраната на домакините и вкара, само че попадението бе анулирано поради тънка засада.

В 10-ата минута Кукурея пусна хитро по земя от левия фланг към Арамбари, който бе фронтално против вратата, но изстрелът му от петнайсетина метра профуча на сантиметри от дясната греда.

В 22-ата минута Кукурея шутира от далечна отдалеченост, само че безпределно неопределено. При идната офанзива Хайме Мата засече с глава подаване отляво и тресна лявата греда след технично осъществяване с тил към вратата.

5 минути по-късно Марсело завъртя фирмено коженото кълбо от лявото крило към Мариано, който изпревари Сория, само че след това топката бе изчистена от голлинията от Максимович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР