Херцогинята на Съсекс се завърна към актьорството в кратка реклама.Меган

...
Херцогинята на Съсекс се завърна към актьорството в кратка реклама.Меган
Коментари Харесай

Меган Маркъл се завръща към актьорството в реклама за кафе

Херцогинята на Съсекс се завърна към актьорството в къса реклама.

Меган Маркъл играе заета, непохватна стажантка в рекламата на Clevr Blends , компанията за кафе, в която влага. Тя беше забелязана да раздава чаши с кафе на основната актриса в клипа, да приема телефонни позвънявания и и да написа на компютър.

Meghan Markle appears in ‘cringey’ coffee ad as ‘slightly nerdy’ intern: ‘What a fall from grace’
— Page Six (@PageSix)
Тя не е непозната за актьорския свят, откакто взе участие в правната драма на Netflix " Костюмари " в ролята на Рейчъл Зейн. Тя също е взела участие в холивудски филми като " Remember Me ", " Get Him To The Greek " и " Horrible Bosses ".
               

Но когато Меган се изстреля към славата като актриса, тя трябваше да се отдръпна от блестящата си кариера, когато се сгоди за принц Хари през 2017 година Въпреки че двойката се отдръпна от кралското семейство преди три години, Меган към момента не се е върнала към предходната си кариера.

Meghan Markle stars as intern stacking boxes and making brews in bizarre new ad for coffee company Clevr
— Daily Mail Online (@MailOnline)
Тя неотдавна подписа с организацията за гении William Morris Endeavour, защото се стреми да усъвършенства кариерата си, а слуховете се въртят от месеци, че е подготвена да направи голямото си актьорско завръщане.

Източник, непосредствен до Меган и Хари, сподели дали тя в миналото ще се върне към актьорството. Говорейки пред The ​​Daily Mail, приближеният  отрече съобщенията, че тя възнамерява да се върне към предходната си кариера.

Въпреки че Меган може да възнамерява да загърби актьорството, кралски специалист има вяра, че тя може вместо това да се насочи към риалити форматите.

Meghan Markle stars as intern in bizarre new ad for coffee company
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb)
Всъщност продуцентът на " Real Housewives " Анди Коен сподели, че Меган би била идеална за шоуто. Появявайки се на годишното събиране на BravoCon в Лас Вегас, той беше запитан кого би желал да види в шоуто в бъдеще.

Тогава Анди призна, че Меган е преди всичко в неговия лист, като сподели: „ Ако успеем да вземем Меган Маркъл, това би било забавно “

Меган и Хари издадоха свои лични документални сериали за Netflix миналия декември, които описаха за живота им в кралското семейство и по какъв начин се е трансформирал, откогато се реалокираха в Америка.

Твърди се също, че са похарчили 3,8 милиона $, с цел да обезпечат правата за продуциране на нов филм за Netflix, основан на бестселъра " Meet Me at the Lake ". Въпреки това двойката не наподобява да е направила ходове в Холивуд през последните месеци.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР