Херцогинята на Съсекс - Меган, обяви пред почитатели на британското

...
Херцогинята на Съсекс - Меган, обяви пред почитатели на британското
Коментари Харесай

Херцогиня Меган разкри в кой месец от бременността е

Херцогинята на Съсекс - Меган, разгласи пред фенове на английското кралско семейство, че е бременна в шестия месец и че със брачна половинка й принц Хари не знаят пола на първо си дете, съобщи Ройтерс, представена от Дарик.

Бившата американска актриса се омъжи за принц Хари през май 2018 година През октомври те оповестиха, че тази пролет чакат бебе, без да загатват детайлности. В диалог с жена от събралите се за тяхното посещаване в град Бъркънхед, Северна Англия, 37-годишната Меган показа, че бременността й е в шестия месец. Така тя загатна, че идващият член на английското кралско семейство се чака да се роди през април.

Меган и Хари не знаят дали седмият кандидат за английската корона ще бъде момченце или момиченце. Това ще бъде " изненада ".

Посещението в Бъркънхед е първата взаимна изява на брачната двойка през тази година. Те участваха в церемонията за разкриване на монумент, повдигнат по случай 100-годишнината от гибелта на поета от Първата международна война Уилфред Оуен, а по-късно посетиха локални организации.
 
Местната жителка Хелън О`Тул - майка на седем деца - показа, че Меган е поискала от нея съвет за раждането: " Казах й - " дишайте и вземете всичко, което ви предложат, " а тя просто погали издутото си коремче и се засмя ".
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР