Херцогинята на Съсекс е в напреднала бременност, но въпреки че

...
Херцогинята на Съсекс е в напреднала бременност, но въпреки че
Коментари Харесай

Какво ново около Меган: брат ѝ я покани на сватбата си, а ето как ще изглежда нейният нов дом

Херцогинята на Съсекс е в напреднала бременност, само че макар че страни от обществени изяви, Меган Маркъл продължава да основава заглавия в задграничните медии .

Вчера беше публикувана първата фотография на новия фамилен дом на принц Хари и Меган в Котсуолд . Жилището, което преди е представлявало плантация и хамбар, е на стойност 2.5 милиона паунда. Имотът наподобява като уютна вила, в която херцогът и херцогинята ще намират усамотение от живота под прожекторите в града.

Royal excl: first picture of the Duke & Duchess of Sussex’s Cotswold pad. It’s a gorgeous £2.5million Grade II listed farmhouse and barn conversion. pic.twitter.com/IL11GMdcVC
— Emily Andrews (@byEmilyAndrews) 9 януари 2019 година
Това е третият дом на двойката, която сега живее в двореца Кенсингтън, а резиденцията им в замъка Уиндзор е в развой на реновиране. “Daily Mail” написа, че вилата в Котсуолд разполага с 4 спални, където до момента са отсядали посетители на Меган и Хари като Джордж и Амал Клуни, Серина Уилямс, Приянка Чопра и Ник Джонас.

Междувременно Меган Маркъл и принц Хари получиха покана от полубрата на херцогинята Томас Маркъл-младши за идната му женитба . Пред “Daily Mail” той споделя, че се надява това да бъде стъпка към възстановяване на връзките в фамилията :

„ Напълно считам, че нашата женитба ще сближи фамилията. Надявам се, че в случай че Меган и Хари дойдат, те и татко ми ще прекарат малко време дружно с него, а това би било хубаво. “

Thomas Markle Jr's girlfriend Darlene Blount picture https://t.co/lronesPPfK pic.twitter.com/TQPweULCfr
— infowe (@infowe) 5 януари 2017 година
53-годишният Томас Маркъл-младши и приятелката му Дарлийн Блънт са дружно от две години и възнамеряват да се оженят в Лас Вегас или Рино през март.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР