Херцогинята на Корнуол Камила се „страхува“ от светлините на прожекторите,

...
Херцогинята на Корнуол Камила се „страхува“ от светлините на прожекторите,
Коментари Харесай

Принцеса или кралица ще бъде Камила, когато Чарлз стане крал

Херцогинята на Корнуол Камила се „ опасява “ от светлините на прожекторите, които ще бъдат хвърлени върху нея, когато брачният партньор ѝ принц Чарлз стане крал, твърди кралски специалист, представен от.

Според кралския биограф Пени Джунър Камила ще се изправи пред „ доста сложен миг “, когато принцът на Уелс се качи на трона.

„ Тя е естествена жена, която заради връзката си с Чарлз се намира в необикновена обстановка. Не мисля, че купите я интересуват, а вероятността да бъде кралица или принцеса консорт,

паниката, която ще настъпи тогава, неизбежните съпоставения с Даяна .

Ще бъде доста сложен миг за Камила “, споделя Джунър.

Междувременно тя предвижда, че херцогинята на Корнуол ще бъде кралица, а не принцеса консорт, тъй като „ Чарлз е толкоз горделив “ с нея и толкоз „ признателен “, че я има.

Бивш чиновник в двореца изяснява, че херцогинята е станала член на кралското семейство, когато е била на цели 57 години и е прекарала по-голямата част от живота си отвън него. „ Тя схваща какъв брой чудноват може да бъде светът на кралското семейство и по какъв начин обществото вижда това, и знае, че от време на време нейният брачен партньор, принцът на Уелс, не може да види тези неща “, споделя източникът.

По закон Камила автоматизирано ще стане кралица консорт,

когато Чарлз стане крал, само че чиновници от двореца не престават да спорят дали тя не би трябвало да употребява по-малка купа, с цел да бъдат разногласия.

Официалната позиция към този момент е, че тя има намерение да бъде известна като принцеса консорт .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР