Херцогинята на Кеймбридж се присъедини към принц Уилям за традиционното

...
Херцогинята на Кеймбридж се присъедини към принц Уилям за традиционното
Коментари Харесай

Копира ли Кейт принцеса Даяна ​​ ?

Херцогинята на Кеймбридж се причисли към принц Уилям за обичайното шествие с карета на хиподрума в Бъркшър, облечена в много позната на почитателите рокля.

Запазвайки безупречния си жанр и през топлото време, Кейт се появи в бяла рокля на кафяви точки от дизайнерката Алесандра Рич. Тоалетът с дълги ръкави включваше дължина доникъде на прасеца, стегната талия и панделка на врата. Херцогинята добави визията с подобаваща кафява шапка с необятна външна страна и бяло цвете, кафяви токчета и перлени обеци. Косата ѝ беше завършена на невисок кок, а гримът ѝ беше напълно лек, включващ единствено черна очна линия и розово червило.

Докато самият тоалет е прелестен урок по лятно обличане, имаме възприятието, че Мидълтън е гледала доста деликатно фотоси на починалата принцеса Даяна, преди да избере визията. Майката на Уилям и Хари носеше сходна бяла рокля, само че на черни точки и без панделка на врата, по време на събитието Royal Ascot през 1988 година. Тогава тоалетът беше допълнен с бяла шапка на черни точки, черен клъч, перлено колие и бели ръкавици.



Това не е първият път, в който Мидълтън взима фешън образец от Даяна, само че в този момент се приближава най-вече до визията на починалата принцеса. Според голям брой кралски специалисти, херцогинята наподобява на свекърва си освен по жанр, само че и по темперамент и отношение към фамилията. Те означават, че Кейт, както и Даяна, слагат децата преди всичко и постоянно са мислили за тях, а не за короната.

Твърдението се удостовери и от последната вест, обвързвана с преместването на Уилям и Кейт от Лондон. Те избират да изоставен столицата, с цел да живеят в по-спокойния Уиндзор, с цел да обезпечат на трите си деца – Джордж, Шарлот и Луи – по-спокойно и щастливо детство. Петимата ще живеят в Adelaide Cottage, който е единствено на 800 метра от замъка Уиндзор, където живее кралица Елизабет II. Семейството също по този начин е близо и до родителите на Кейт, които ще могат да оказват помощ с грижите за децата.

„ Кейт и Уилям доста желаят по-скромен дом, в който да стартират живота си в Уиндзор. Adelaide Cottage се вписва в тази рубрика, тъй като има единствено две спални и това им е изцяло задоволително, защото няма да имат прислуга, която да живее при тях “, споделя източник пред The Sun. Според него, херцозите не са желали нещо особено и скъпо, с цел да не бъдат в тежест на данъкоплатците.

Според близки до кралското семейство, преместването ще стане в края на лятото, с цел да може Шарлот и Джордж умерено да стартират новата образователна година в учебното заведение в Уиндзор.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР