Херцогинята на Кеймбридж също беше поканена на личен обяд с

...
Херцогинята на Кеймбридж също беше поканена на личен обяд с
Коментари Харесай

Срещата на Кейт Мидълтън с датската кралица Маргрете и първото ѝ самостоятелно пътуване от две години насам

Херцогинята на Кеймбридж също беше поканена на персонален обяд с принцеса Мери, оповестява списание “People ”

Това е първото независимо пътешестване на Кейт от две години. Тя е на двудневно посещаване на Дания, с цел да сложи началото на празненствата по случай платинения празник на Елизабет II, която празнува своите 70 години на престола.

Това е двоен кралски празник.

Кралица Маргрете Втора и принцеса Мери посрещнаха в Дания публично Кейт Мидълтън през днешния ден.

Херцогинята на Кеймбридж посети кралските дами в формалната резиденция на кралица Маргрете в двореца на Кристиан IX в Копенхаген във втория и финален ден от кралското си посещаване в Дания, написа “People ”.

Срещата сред тях освен припомня за дългогодишната връзка сред двете кралски семейства, само че съответствува и с платинените и златните юбилеи, които се празнуват тази година.

Кралицата на Дания Маргрете II отбелязва 50 години на своя трон, а кралица Елизабет отбелязва своите 70 години като кралица на Обединеното кралство.

По някаква случайност и за огромно страдание и двете кралици са с позитивна проба за Ковид-19. Както към този момент знаете, кралица Елизабет II е изолирана в двореца си, а кралица Маргрете II е дала позитивна проба още на 8 февруари. Кралица Елизабет е дала позитивна проба за ковид на 20 февруари и продължава да бъде следена за леки признаци, сходни на простуда, съгласно Бъкингамския замък.

По-късно по време на визитата Кейт и Мери отидоха на персонален обяд. Кралските особи минаха през двора на Амалиенборг до двореца на Фредерик VIII, където Мери и брачният партньор ѝ принц Фредерик живеят с четирите си деца.

След обяда Кейт ще придружи датската принцеса, с цел да види работата на фондация Мери, която е учредена през 2007 година от принцесата на престолонаследието за отбрана на уязвимите дами и деца от домашно принуждение, оповестява списанието.

Херцогинята на Кеймбридж и принцеса Мери също споделят специфична връзка тази година: значими рождени дни. Кейт отпразнува 40-ия си рожден ден на 9-и януари, а Мери навърши 50 години на 5-и февруари.

Но това не е единствената причина, заради която Кейт Мидълтън посещава страната. Нейното посещаване има още една цел, а тя е да разпространява фондацията, която сама е основала „ Ранна година “.

От 10 години насам Кейт изследва проблемите, свързани с развъждането на дребните деца. Нейната обич към децата е безгранична и неслучайно е толкоз обичана от всички.

Главен фокус на фондацията са грижата за психологичното здраве на родителите, което е от значимо значение за децата, зависимостите и ранните прекарвания, с които се сблъскват дребните деца, които въздействат за сформирането на личността на детето, когато порасне.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР