Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън често ни кара да й

...
Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън често ни кара да й
Коментари Харесай

Белегът, който Кейт Мидълтън крие

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън постоянно ни кара да й завидим освен за фигурата и тоалетите, само че и за блестящата и здрава коса. Тя постоянно я показва и в никакъв случай не я връзва на кок.

И в най-бурните ветрове, и на спортни събития, и на публични събирания. За разлика от Меган Маркъл, която даже в сватбения ден бе с прибрана коса, Кейт Мидълтън не си разрешава сходни прически.

Не че не се харесва с прибрана коса, просто в сходни обстановки нескрито излиза една детайлност, която херцогинята избира да остане скрита. На главата й има белег от няколко сантиметра, който се вижда добре, когато косата й е прибрана обратно.

Той е в предната лява част и е в резултат на интервенция, претърпяна в детството. Официална информация по отношение на мотива за интервенцията няма, само че евентуално не е нещо съществено, написа Daily Mail.

А най-интересното е, че брачният партньор на Мидълтън принц Уилям също има белег на главата си. Неговият най-малко е ясно от какво е. Получава го при игра на голф, когато е 13-годишен. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР