Херцогинята на Кеймбридж Катрин трудно спечели сърцата на британците, след

...
Херцогинята на Кеймбридж Катрин трудно спечели сърцата на британците, след
Коментари Харесай

Ето защо всички са влюбени в Кейт Мидълтън

Херцогинята на Кеймбридж Катрин мъчно завоюва сърцата на британците, откакто се омъжи за принц Уилям, само че в този момент е една от най-обичаните кралски особи във Англия.

Почти всяка обществена изява на Кейт показва златното ѝ сърце

и британците са уверени, че един ден тя ще бъде чудесна кралица, когато Уилям седне на трона.

Последният път, в който англичаните се разтопиха по Катрин беше през вчерашния ден, когато тя и Уилям посетиха болница, с цел да благодарят на личния състав за работата му по време на пандемията.

Усмихнатата Кейт гушна малко кученце на име Алфи, което се образова за лечебно куче, което ще бъде тренирано да оказва поддръжка на пациенти и личен състав на болничното заведение. Кученцето, порода кокердул – кръстоска сред кокер шпаньол и пудел получи милувки и от принц Уилям и накара брачната половинка му да възкликне с усмивка: „ Толкова си сладко! И си същия цвят като палтото ми “.

И в случай че това не е задоволително, с цел да умили всички, то фотосите на Катрин гушнала бебе – момиченце на име Анастасия сигурно ще свършат работа. Уилям се пошегува със брачната половинка си:

„ Не ѝ давайте хрумвания. Не можеш да я вземеш със себе си “ .

Принц Уилям обаче не отстъпва на брачната половинка си по. Докато бяха в лечебното заведение той приказва с 11-годишно момче, което скърби за майка си. Уилям сложи ръка на рамото на момчето и му сподели: „ Знам по какъв начин се чувстваш. Но давам обещание ти, че с времето ще става по-лесно “.

Вижте фотоси от визитата на Уилям и Катрин в галерията ни горе.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР