Херцогинята на Кеймбридж Катрин е на двудневно самостоятелно посещение в

...
Херцогинята на Кеймбридж Катрин е на двудневно самостоятелно посещение в
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън се пусна по пързалка в Дания

Херцогинята на Кеймбридж Катрин е на двудневно независимо посещаване в Дания, обвързвано в кралската фондация Център за ранно детство. Тя пътува с постоянен пътнически полет до Копенхаген, където беше посрещната от английския дипломат Ема Хопкинс.

По време на независимото си пътешестване херцогинята отдели време да научи по какъв начин Дания е основала удобна просвета за ранно детско развиване, по-специално по какъв начин предизвиква

психическото благоденствие на бебетата

наред с физическото здраве и по какъв начин впряга силата на природата, взаимоотношенията и игривото учене в първите пет години от живота.

Кейт сподели майчинската си страна, до момента в който беседва със фамилии, които са се възползвали от програмата в Копенхаген. След като се срещна с две осеммесечни момченца и техните родители, тя се пошегува: „ Това ме кара да се възнамерявам за правоприемник.

Уилям постоянно се тревожи, когато се срещам с деца под 1 година Прибирам се вкъщи и споделям: „ Хайде да имаме още едно “ .

Херцогинята беше като огромно дете, когато направи последната си спирка за деня в PlayLab на Lego Foundation, където избра да се качи на пързалката вместо по стълбите!

Излизайки от пързалката, Кейт сподели: „ В духа на мястото, където се намирам, трябваше да го направя “.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР