Херцогинята на Кеймбридж е решила да установи собствени правила за

...
Херцогинята на Кеймбридж е решила да установи собствени правила за
Коментари Харесай

Правилата, по които Уилям и Кейт възпитават децата си



Херцогинята на Кеймбридж е решила да откри лични правила за възпитанието на децата си и не желае те от най-ранна възраст да се усещат като кралски особи. Именно по тази причина се старае, до колкото ѝ е допустимо, да държи приц Джордж и принцеса Шарлот надалеч от публиката.

Ако принц Джордж стартира да прекалява, Кейт афишира завършек на игрите. Момчето е отведено в ъгъла, където го оставят с "успокоителните " му играчки. Освен това, в случай че Джордж стартира да прави нервности, Кейт незабавно се трансформира в 3-годишно момиченце и дружно стартират да се търкалят по пода.



Интересно е и, че внуците съвсем не се срещат с принц Чарлз и брачната половинка му Камила. Така е, тъй като тя се изрече неприятно за принцеса Даяна, което двойката Уилям и Кейт не могат да простят. Освен бабата и дядото, Елизабет II също желае децата да бъдат възпитани по кралски пример. Не е изненадващо, че херцогинята записа Джордж в напълно нормално лондонско учебно заведение.

Известно е, че принц Уилям поддържа жена си във всичко. Освен това двойката е уверена, че принцеса Даяна би одобрила метода на образование на Джордж и Шарлот.



Ето някои от разпоредбите, в които са възпитани принц и принцеса Джордж и Шарлот, децата на Уилям и Кейт.



Правнуците на кралица Елизабет от напълно дребни знаят, че би трябвало да ценят работата на всеки човек – без значение дали това е майката, която приготвя вечерята или камериерката, която почиства къщата. Джордж и Шарлот са научени, че не би трябвало да подценяват храната на масата и сами да прибират разхвърлените си играчки и облекла.

Въпреки че е единствено на 4 години принц Джордж се грижи за по-малката си сестричка, а по думите на Кейт двамата към този момент са най-хубави другари. От напълно дребни те са осведомени с историята на фамилията си и постоянно посещават гроба на баба си– принцеса Даяна. Кейт и Уилям също се пробват да прекарат допустимо най-вече време с децата си.



Малчуганите постоянно вечерят с възрастните макар съществуващите обичаи.

Кейт и Уилям интензивно развиват прочувствената просветеност на своите деца.

Четенето на книги е измежду обичаните неща на Джордж и Шарлот. Кейт постоянно ги води да преглеждат изложения и музеи. Любимият им музей е Природонаучният музей в Лондон.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР