Херцогинята на Кембридж и съпруга на принц Уилям - Катрин

...
Херцогинята на Кембридж и съпруга на принц Уилям - Катрин
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън почете националния празник на Ирландия – Св. Патрик

Херцогинята на Кембридж и брачна половинка на принц Уилям - Катрин Мидълтън, уважи празника на Свети Патрик, празнуван на 17 март от всички ирландци по света, като посети база на ирландските гвардейци в Алдършот.

Кейт Мидълтън и принц Уилям почитат ирланските гвардейци на националния празник на Ирландия - Свети Патрик

Всеки един от снажните гренадири с типичните големи мечи калпаци тя закичи с тадиционната зелена кокарда от детелини с формата на сърце – знак на Ирландия и нейния настойник св. Патрик. Самата тя носеше същата на ревера си.

По този метод тя почете традицията, датираща от 1901 година, когато кралица Александра Каролина Шарлота Луис Юлия завещава на тогава новосформирания полк от гвардейци да се подарява точно това цвете.

В духа на традицията Кейт бе облечена в дълго тъмнозелено палто и стилна воалетка също в цвета на зеления остров. Както постоянно, херцогинята изглеждаше изящна и елегантна, а усмивката й не слизаше от устните й, пленявайки всички присъстващи с чара и доброжелателността си.

Празнични шествия в 150 ирландски града се организираха за Деня на Свети Патрик. Всеки церемониал има собствен девиз. Този в Дъблин мина под мотото " Домът е там, където е твоето сърце " - увещание за многочислената ирландска диаспора, разпръсната по целия свят. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР